Click here to revoke the Cookie consent

Over TEAM

Over ONS

TEAM

Even terug in de tijd...

In 2003 is Teambouw opgericht als uitzendorganisatie en waren we vooral actief in het bemiddelen van personeel in de bouwsector.

In 2015 is de naam veranderd naar TEAM Personeel en sindsdien zijn wij ons ook gaan specialiseren in meerdere sectoren. De handelsnaam TEAM Bouw is gebleven en uitgebreid met TEAM Schilders en TEAM Techniek. Daarnaast zijn wij ook als TEAM Zzp met succes begonnen met het bemiddelen van ZZP'ers

Kenmerkend voor TEAM Personeel en TEAM Zzp is onze persoonlijke aanpak. Iedereen die via ons aan de slag gaat, kan rekenen op goed werkgeverschap. Dat wil zeggen dat we werken binnen een sfeer van wederzijds vertrouwen.

Wij zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, wat betekent dat wij ook getoetst worden op de juiste toepassing van alle voorwaarden.

Specialist in de BOUW

Alle vakkrachten zijn uniek en goed in wat ze doen. Hier hoort natuurlijk een juiste beloning bij. Wij doen alles volgens de wet en regelgeving en worden regelmatig door externe partijen getoetst.

Voor vakkrachten in de bouw hanteren wij vanaf dag één de NBBU CAO in combinatie met het BouwVakpakket. Dit betekent voor een vakkracht werkzaam via TEAM ook alle juiste voorwaarden!  Zoals bijvoorbeeld:

 • salaris volgens CAO Bouw & Infra
 • bouwpensioen (BPF Bouw)
 • reisuren
 • seniorendagen
 • ATV-dagen
 • gereedschapsvergoeding
 • opleidingsmogelijkheden*

In combinatie met persoonlijk contact en korte lijnen met onze TEAMkrachten resulteert dit uit ervaring in lange samenwerkingen. Vaak genoeg met vaste aanstellingen tot gevolg!

* Bijvoorbeeld; Werken en leren als leerling timmerman, VCA en GPI, Veilig werken met PU-producten.

Maak persoonlijk
kennis

The form contains errors

Werkkleding EN Gereedschap

We hebben een degelijk pakket samengesteld voor onze vakkrachten. Want wat is nou een vakkracht zonder vakgereedschap en werkkleding?

Wij zorgen er voor dat al onze TEAMkrachten representatief voor de dag komen met de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

TEAM heeft een ruim assortiment aan kleding, en er is voor ieder wat wils. Denk hierbij aan onder andere kwaliteitskleding van merken als Mascot, Santino, Grisport, Emma, Bata, Redbrick, Uvex, enzovoorts.

Elke vakkracht begint bij TEAM met zijn eigen toegewezen gereedschapstas met daarin elektrisch gereedschap van Makita op accu, eventueel in combinatie met een bedrijfsbus.

In de gereedschapstas zitten onder andere:

 • een combihamer
 • een schroefmachine
 • een decoupeerzaag
 • een slagmoersleutel
 • een slagschroevendraaier

Lees: Werken met kledingpunten en PBM’s bij TEAM Personeel.​

20 JAAR kracht op de juiste plek!

In 2023 hadden wij ons 20-jarig jubileumjaar. Ter attentie hiervan hebben we dit jaar meerdere acties uitgevoerd. Zo hebben wij speciale jubileum t-shirts, drinkflessen, broodtrommels en koelboxen uitgedeeld aan onze medewerkers.

Ook hebben wij in dit jubileumjaar een tijdlijn gemaakt van 2003 tot ons twintig jarig jubileum.

Specialist in
PERSONEEL

Specialisme

We zijn kennispartner in de volgende sectoren:

Bij TEAM zijn wij altijd op zoek naar kracht op de juiste plek. Zo zijn wij altijd op zoek naar timmermannen, schilders, isolatiemedewerkers en nog veel meer!

Ben jij op zoek naar een baan in een bepaalde sector? Neem een kijkje bij jouw sector en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!