Click here to revoke the Cookie consent

ZZP bemiddeling

Wat is ZZP bemiddeling?

Algemeen

ZZP-bemiddeling houdt in dat de bemiddelaar (TEAM Zzp), bemiddeld tussen jou (de ZZP’er) en de opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat jij, de ZZP’er, gekoppeld wordt aan de leukste en mooiste klussen in het Noorden!

Wij vinden het heel belangrijk om onze ZZP’ers én opdrachtgevers persoonlijk te kennen en nemen hier dan ook ruim de tijd voor. Zó vinden wij de “kracht op de juiste plek”.

Wij zijn meer dan een betrokken bemiddelaar tussen twee partijen. Wij zijn een kennis- en sparringpartner, zowel voor ZZP’er als voor opdrachtgevers. Waar nodig springen we bij met onze kennis en vaardigheden.

Ons doel is een goede en vooral lange relatie met onze ZZP'ers en opdrachtgevers. Dit creëren wij door mee te denken, onze kennis te delen en snel te handelen. Zodat iedereen kan doen wat hij of zij het beste kan, zijn vak!

VOORDELEN van TEAM Zzp:

 1. Je komt op de leukste locaties te werken;
 2. Je breidt makkelijk je opdrachten uit;
 3. Altijd een vol WERK-agenda;
 4. Facturen worden binnen 14 dagen betaald;
 5. Korte lijnen, je krijgt een vast contactpersoon;
 6. Mogelijkheid tot Reversed Billing;
 7. Wij nemen jouw administratie uit handen, zo voorkom je een hoop stress en bespaar je tijd;
 8. Jij en je onderneming voldoen aan alle wet- en regelgevingen;
 9. Transparante communicatie;
 10. Eerlijke tarieven.

1. Heb je (tijdelijk) een lege AGENDA?

Mocht jij (tijdelijk) je planning niet rond hebben, kunnen wij in overleg ook korte periodes bemiddelen. Wij bemiddelen in tijdelijke- en langdurige projecten in de Noordelijke provincies. Hiermee bieden wij continuïteit en zekerheid.

2. De LEUKSTE locaties

Wij hebben vele locaties en opdrachtgevers in Noord Nederland, van grote aannemers tot lokale aanneembedrijven. Dit zorgt ervoor dat we een grote diversiteit aan klussen kunnen bieden; denk aan nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieklussen, zowel voor Timmerlieden, Schilders, Installatiemonteurs en Bouwopruimers.

3. EERLIJKE tarieven & betaaltermijn

Bij TEAM Zzp krijg je op basis van je kennis en kunde een eerlijk tarief. Ben je benieuwd naar wat je kan gaan verdienen? Neem dan contact met ons op. Tevens krijg je binnen 14 dagen je factuur betaald!

4. ONBEZORGD zelfstandig-ondernemen

Wij nemen jouw administratie volledig uit handen, zo kun je gebruik maken van Reversed Billing; dan hoef  je alleen je uren in te vullen, de rest regelen wij. Wij fungeren als tussenpersoon tussen jou als ZZP’er en aan de andere kant de opdrachtgever. Dit geeft jou veel duidelijkheid en ook vooral zekerheid. Je weet als je via TEAM Zzp aan de slag gaat, dat je alle papieren goed op orde hebt en dat je op tijd je betaling kunt verwachten.

Lees: 12 stappen om zzp'er te worden

5. Dit heb je nodig om via ONS te werken:

 1. Je hebt een recent uittreksel uit het Handelsregister (KvK);
 2. Je hebt een geldig BTW-identificatienummer;
 3. Je hebt een geldige VCA VOL;
 4. Je hebt een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (polis) + recent betaalbewijs;
 5. Je bent in het bezit van een eigen bedrijfsauto;
 6. Je bent in het bezit van eigen gekeurd elektrisch- en handgereedschap.

Lees: Welke eisen stellen wij aan de zzp'er
Lees: Welke overeenkomsten bieden wij aan

Reviews

Maak persoonlijk
kennis

The form contains errors