KENNISbank 


Wij wisten het ook niet, dus hebben we het voor je opgezocht en op een rijtje gezet. Alles wat jij wil weten op één plek.

Loonheffingskorting 2 (1)

Loonheffingskorting? Dit is wat je moet weten!

Start je binnenkort met een nieuwe baan? Dan heb je in veel gevallen recht op loonheffingskorting. Lees hier wat dat inhoudt

Inlenersbeloning

Wat is de inlenersbeloning?

Ga jij binnenkort als uitzendkracht aan de slag bij een bouwbedrijf? Of ben je al werkzaam als uitzendkracht in de bouw? Dan kom je in aanmerking voor de inlenersbeloning. Dat betekent dat je recht hebt op hetzelfde loon als vaste werknemers van het bouwbedrijf. Van toeslagen en vergoedingen tot werktijden. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over de inlenersbeloning.

Teampersoneel Lobkevalefotografie 2332

Veilig werken in de bouw

Als vakkracht in de bouw ben jij verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. In een sector waar een ongeluk al snel in een klein hoekje zit, moet je als vakkracht extra goed opletten. Daarnaast is het natuurlijk ook professioneel als je weet waar je allemaal op moet letten.

Stappenplan Om Zzp'er Te Worden

Zzp’er in de bouwsector? Deze 12 stappen helpen je op weg!

In de bouw is er momenteel veel vraag naar zzp’ers. Of dat nou is als schilder of timmerman, dat maakt niet uit. Wil je officieel als zzp’er aan de slag, dan zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zaken die je eerst op orde moet hebben voordat je écht kunt beginnen. Welke zaken dat zijn vertellen we je in dit artikel.

Bouwhelmen TEAM

Werken met kledingpunten en PBM’s bij TEAM Personeel

Als je aan slag gaat in bepaalde sectoren, denk hierbij aan de bouw of in de metaal, dan heb je goede werkkleding nodig. Ook staat natuurlijk de veiligheid voorop en hier horen persoonlijke beschermingsmiddelen natuurlijk ook bij!

Inkomsten Opgeven

Inkomsten uit dienstverband en een WW-uitkering

Je hebt met inkomstenopgave aan het UWV te maken wanneer je een WW-uitkering ontvangt en daarnaast inkomsten hebt uit dienstverband. Als je dus werkt via TEAM Personeel, dan heb je dus inkomsten en moet je dit opgeven bij het UWV. Hoe bereken je dit, wat is SV-loon en wanneer moet je het opgeven?

Cta

Welke eisen stellen wij aan de zzp'er

Aan de slag als ZZP’er via TEAM Zzp? Dan zijn er een paar eisen waaraan je eerst moet voldoen. Denk aan gereedschap, vervoer, verzekering etc.

BTW Verlegd Kennisbank Website 1

BTW verlegd: regeling voor ondernemers en zzp’ers

Heb jij weleens van btw-verlegging gehoord? Met name ondernemers en zzp’ers in de bouw maken hier gebruik van. In dit kennisartikel leggen we je precies uit wat btw-verlegging is, hoe het werkt én in welke situaties je hiermee te maken kan krijgen.

Eisen Factuur

Factuureisen voor ondernemers en zelfstandigen

Aan de slag als ZZP'er? Zo stel je de perfecte factuur op!

PAWW Kennisbank 1

PAWW: Wat is het en wat verandert er voor uitzendkrachten?

Werk je voor een uitzendbureau? Dan heb je sinds 1 augustus 2022 met PAWW te maken. In dit blog lees je wat het is, en wat er voor je gaat veranderen.

Reversed Billing

Reversed Billing: Wat is het en wat zijn de voordelen voor zelfstandigen?

Werk je als ZZP’er, dan moet je er zelf voor zorgen dat de zaken financieel op orde zijn. Wil je minder administratieve werkzaamheden? Reversed billing kan je hierbij helpen. Lees hier meer:

Nieuwtje Corona

Verlopen bericht

TEAM volgt de richtlijnen van het RIVM en adviseert dan ook om de website van het RIVM goed in de gaten te houden.

 

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus hebben ook wij maatregelen genomen.

Ons kantoor blijft uiteraard telefonisch voor jullie bereikbaar, om op die manier de kwaliteit te waarborgen voor onze TEAMkrachten en opdrachtgevers die jullie van ons gewend zijn.

 

Moving

TEAM heeft per 10 februari 2020 een nieuw adres: