Click here to revoke the Cookie consent

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar personeel?

TEAM

Bent u op zoek naar betrouwbaar en gespecialiseerd personeel voor uw projecten in de bouw, techniek of schildersbranche? Dan bent u bij TEAM Personeel aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en gecertificeerd uitzendbureau dat zich richt op het leveren van hoogwaardig personeel in deze sectoren.

Wij zijn sinds 2003 actief in Groningen, Friesland en Drenthe

Onze certificeringen, zoals VCU en NEN 4400-1, tonen aan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en dat wij de veiligheid en betrouwbaarheid van ons personeel waarborgen. U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers de benodigde kennis en ervaring hebben om een positieve bijdrage aan uw project te leveren.

''Als specialist in de deze sectoren begrijpen wij de uitdagingen en eisen waarmee u te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche, zodat wij u kunnen voorzien van de best passende vaklieden.''

Ik zoek een TEAMkracht

The form contains errors

Korte lijnen en recht door zee

Bij TEAM Personeel streven we naar nauwe samenwerking met medewerkers en opdrachtgevers.

Ons interne TEAM is niet alleen hecht, maar ook doordrenkt met jarenlange ervaring in de bouw en techniek. Met korte communicatielijnen en een directe aanpak zijn we snel en effectief.

We begrijpen de taal van de sectoren, waardoor we naadloos aansluiten op de behoeften van zowel medewerkers als opdrachtgevers.

''Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij ruime kennis met het uitzenden van vakkrachten in de bouw-, schilders en techniekbranche.''

Specialist in de BOUW

Alle vakkrachten zijn uniek en goed in wat ze doen. Hier hoort natuurlijk een juiste beloning bij. Wij doen alles volgens de wet en regelgeving en worden regelmatig door externe partijen getoetst.

Voor vakkrachten in de bouw hanteren wij vanaf dag één de NBBU CAO in combinatie met het BouwVakpakket. Dit betekent dat alle medewerkers van TEAM Personeel onder de juiste voorwaarden worden beloond! Zoals bijvoorbeeld:

 • salaris volgens CAO Bouw & Infra;
 • bouwpensioen (BPF Bouw);
 • reisuren;
 • seniorendagen;
 • ATV-dagen;
 • gereedschapsvergoeding
 • opleidingsmogelijkheden.

Representatief en compleet op pad

We hebben een degelijk pakket samengesteld voor onze vakkrachten. Want wat is nou een vakkracht zonder vakgereedschap en werkkleding? Wij zorgen er voor dat al onze TEAMkrachten representatief voor de dag komen met de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).

TEAM heeft een ruim assortiment aan kleding, en er is voor ieder wat wils. Denk hierbij aan onder andere kwaliteitskleding van merken als Mascot, Santino, Grisport, Emma, Bata, Redbrick, Uvex, enzovoorts.

Vakkrachten van TEAM nemen een gereedschapstas met daarin elektrisch gereedschap van Makita op accu, eventueel in combinatie met een bedrijfsbus. In de gereedschapstas zitten onder andere een combihamer, een schroefmachine, een decoupeerzaag, een slagmoersleutel en een slagschroevendraaier.

Wij werken met ervaren ZZP'ers

Flexibel & zelfstandig

ZZP-bemiddeling houdt in dat de bemiddelaar (TEAM Zzp), bemiddeld tussen jou (de ZZP’er) en de opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat jij, de ZZP’er, gekoppeld wordt aan de leukste en mooiste klussen in het Noorden!

Wij vinden het heel belangrijk om onze ZZP’ers én opdrachtgevers persoonlijk te kennen en nemen hier dan ook ruim de tijd voor. 

Wij zijn meer dan een betrokken bemiddelaar tussen twee partijen. Wij zijn een kennis- en sparringpartner, zowel voor ZZP’er als voor opdrachtgevers. Waar nodig springen we bij met onze kennis en vaardigheden.

Ons doel is een goede en vooral lange relatie met onze ZZP'ers en opdrachtgevers. Dit creëren wij door mee te denken, onze kennis te delen en snel te handelen. Zodat iedereen kan doen wat hij of zij het beste kan, zijn vak!

VOORDELEN van TEAM Zzp:

 1. Veel kennis en een groot netwerk aan ZZP'ers;
 2. Voor kort- en langdurige projecten;
 3. Onze ZZP'ers hebben de juiste verzekeringen;
 4. Korte lijnen, je krijgt een vast contactpersoon;
 5. Wij werken met, door de Belastingdienst gemaakte overeenkomsten;
 6. Transparante communicatie;
 7. Een vaste bemiddelingsfee.

Laten we kennismaken!

De koffie staat klaar!

The form contains errors