Click here to revoke the Cookie consent

TEAM Personeel bestaat dit jaar 20 jaar!

Gepubliceerd op: 31-10-2023

Tijdlijn van TEAM Personeel

Op 3 november 2023 vieren we het 20-jarig jubileum van TEAM Personeel. Gedurende de afgelopen twee decennia hebben zich talloze gebeurtenissen voorgedaan die we hebben samengevat in een tijdlijn.

2003: Teambouw Groningen BV werd opgericht

Het jaar 2003 werd Teambouw Groningen BV, opgericht door de gebroeders De Vries en de gebroeders Adam. Het bedrijf vestigde zich destijds aan de Griffeweg in het bruisende Groningen.

2006: Verhuizing naar de Euroborg

In een strategische zet verhuisde Teambouw eind 2006 naar de Euroborg, een locatie die als een centraal knooppunt fungeerde in Groningen.

2008: VCU-certificering

In 2008 behaalde Teambouw haar VCU-certificaat, een belangrijke erkenning van de kwaliteit en veiligheid van haar dienstverlening.

2011: Introductie van bedrijfskleding

Vanaf 2011 werden de medewerkers van Teambouw voorzien van uniforme bedrijfskleding, wat niet alleen een gevoel van eenheid creëerde, maar ook de professionaliteit en herkenbaarheid van het bedrijf verbeterde.

2013: 10-jarig jubileum

In 2013 vierde Teambouw haar eerste decennium van succesvolle dienstverlening, wat een prachtige mijlpaal was in haar geschiedenis. In de afgelopen jaren was het bedrijf er al in geslaagd om talloze vakbekwame medewerkers via Teambouw aan het werk te zetten.

2014: Eerste bedrijfsbussen

Het jaar 2014 kenmerkte zich door de aanschaf van de allereerste vier bedrijfsauto's door Teambouw. Deze nieuwe bedrijfsbussen stelden de medewerkers in staat om snel en efficiënt naar verschillende werklocaties te reizen.

2015: Verhuizing naar Kieler Bocht en naamsverandering

In 2015 nam Teambouw een strategische beslissing door te verhuizen naar de Kieler Bocht en tegelijkertijd haar naam te veranderen naar TEAM Personeel. Met deze naamswijziging kan TEAM zich in meerdere sectoren inzetten. Benieuwd in welke sectoren wij werkzaam zijn? Bekijk dan Over TEAM.

Dit jaar markeerde ook het begin van het inzetten van ZZP'ers via TEAM Zzp, waardoor het bedrijf zijn dienstverlening uitbreidde.

2016: Overgang naar Makita

In 2016 maakte TEAM Personeel een belangrijke verschuiving door over te stappen op het gebruik van hoogwaardig en betrouwbaar elektrisch gereedschap op accu van Makita. Hierdoor werden de TEAMkrachten voorzien van meer kwalitatief gereedschap.

2020: Verhuizing naar de Stavangerweg

Het jaar 2020 bracht opnieuw een verhuizing met zich mee voor TEAM Personeel, dit keer naar de Stavangerweg. Deze nieuwe locatie bood een modern kantoor waar het bedrijf haar activiteiten kon centraliseren.

2022: Eerste winterbarbecue!

In 2022 organiseerde TEAM Personeel haar allereerste winterbarbecue, een warme en gezellige gelegenheid voor alle TEAMkrachten om samen te komen en te genieten van de gezelligheid en goed eten.

2023: 20-jarig jubileum

In het huidige jaar, 2023, viert TEAM Personeel haar 20-jarig jubileum. Deze mijlpaal is enkel mogelijk geworden dankzij het voortdurende vertrouwen en de toewijding van zowel klanten, medewerkers als zzp’ers gedurende de afgelopen twee decennia.

20 jaar specialist in uitzenden van TEAMkrachten

De afgelopen twintig jaar hebben wij vele TEAMkrachten mogen verblijden met een baan in de bouw, techniek of schildersbranche én hebben wij onze opdrachtgevers geholpen aan het vakbekwame medewerkers. Dit noemen wij kracht op de juiste plek.

Word jij ook onderdeel van ons TEAM? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Ben je zoekende naar personeel in de bouw, techniek of schildersbranche? Neem dan contact op met ons TEAM.