Click here to revoke the Cookie consent

Welke eisen stellen wij aan de zzp'er

Gepubliceerd op: 09-11-2022

Aan de slag als zzp’er via TEAM Zzp: zo werkt het

Het aantal zzp’ers in de bouw is de afgelopen jaren flink toegenomen. Na zakelijke dienstverlening staat de bouwsector op de tweede plek met aantal actieve zzp’ers. Toch is het vinden van een leuke opdracht als zzp’er in de bouwsector niet altijd even makkelijk. Heb je een lege agenda, ben je op zoek naar een leuke opdracht of wil je gewoon zonder zorgen aan de slag als zzp’er? Dan is de zzp-bemiddeling van TEAM Zzp iets voor jou.

Wat doet een zzp-bemiddelaar?

Bij TEAM Zzp helpen wij zzp’ers de juiste opdrachtgevers en opdrachten binnenhalen. Dat betekent dat wij officieel een zzp-bemiddelaar zijn. Ofwel, wij helpen jou als zzp’er aan opdrachten zonder dat je je druk hoeft te maken over zaken zoals administratie, sales, oneerlijke tarieven of lange betaaltermijnen.

De voordelen van een zzp-bemiddelaar

Er komen flink wat verantwoordelijkheden op je af wanneer je voor jezelf begint als zzp’er. Denk aan de financiële rompslomp en boekhouding, het vinden van nieuwe en geschikte opdrachten maar ook relatiebeheer en verwachtingsmanagement richting klanten. Als zzp-bemiddelaar zetten wij ons in om zelfstandige ondernemers hierbij te helpen. Dat doen we door het delen van onze kennis, te communiceren met beide partijen én door de beste match te vinden voor onze zzp’ers.

De voordelen van werken met TEAM Zzp:

 1. Je werkt op de leukste locaties in Nederland
 2. Opdrachten zijn makkelijk uit te breiden
 3. Je zit nooit zonder werk of opdrachten
 4. Binnen 14 dagen staat het factuurbedrag op jouw rekening
 5. Je hebt één vast contactpersoon die je ondersteunt
 6. Liever met reversed billing werken? Geen probleem!
 7. Wij nemen de vervelende taken zoals administratie uit handen
 8. En zorgen daarbij dat jouw onderneming aan alle wet- en regelgevingen voldoet
 9. Je weet altijd waar je aan toe bent dankzij transparante en heldere communicatie
 10. Wij werken met eerlijke tarieven

Eisen om als zzp’er aan de slag te gaan met TEAM Zzp

Zoals je ziet zitten er verschillende voordelen aan een samenwerking met een zzp-bemiddelaar zoals TEAM Zzp. Maar dat is pas het begin. Wil je graag samenwerken met TEAM Zzp? Dan zijn er een paar eisen die we vooraf aan iedere startende ondernemer stellen:

 1. Je staat ingeschreven bij de KvK: ga je bij ons aan de slag dan ontvangen we graag een recent uittreksel van jouw KvK inschrijving.
 2. Je hebt een geldig Btw-identificatienummer: voor administratieve zaken is het belangrijk dat wij ook een Btw-identificatienummer van je ontvangen.
 3. Je hebt daarbij een geldige VCA VOL (bouwsector).
 4. Je hebt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (polis) én een recent betaalbewijs: wij vinden het belangrijk dat al onze zzp’ers veilig zijn tijdens hun werk. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is daar een belangrijk onderdeel van.
 5. Je hebt een eigen bedrijfsauto: wel zo makkelijk als je de weg op moet voor een opdracht!
 6. Je beschikt over eigen gekeurd elektrisch- en handgereedschap: dit is essentieel om jouw werk via TEAM Zzp zo goed mogelijk te kunnen doen (bouwsector).

Wil jij nou ook volgens de juiste voorwaarden aan de slag via TEAM Zzp? Neem contact op via deze link of bel ons via (050) 313 63 65.