Click here to revoke the Cookie consent

Hoe kan ik mijn uren indienen in het portaal van TEAM?

Gepubliceerd op: 10-01-2024

Gemakkelijk uren indienen in ons portaal

Iedere woensdag wordt er een declaratie aangemaakt waarin jij je uren van de betreffende week kan indienen.

Om je uren in te dienen is het belangrijk om een geactiveerd account te hebben in ons portaal, ook moet je een tweestapsverificatie instellen. Heb je nog geen tweestapsverificatie? Klik hier om te lezen hoe je deze verificatie instelt.

Stap 1: Inloggen

Ga naar het portaal van TEAM. Dit kun je doen door op de link in de declaratie-mail te klikken óf je gaat rechtstreeks naar ons portaal: klik hier om naar het portaal van TEAM Personeel te gaan of klik hier om naar het portaal van TEAM Zzp te gaan.

Stap 2: Controleren en invullen

Zodra je bent ingelogd kun je onder het kopje Actie benodigd klikken op de declaratie. 

Je komt automatisch onder het kopje Uren terecht. Controleer het weeknummer en de automatisch ingevulde uren. Staan er nog geen uren vooraf ingevuld of kloppen de uren niet? Klik dan op het plusje.

Klik daarna op een bolletje om een dag te selecteren. Heb je op meerdere dagen hetzelfde aantal uren gewerkt? Dan kan je op meerdere bolletjes klikken, vul daarna het aantal gewerkte uren in.

Wil je reserveringen opnemen? Zie dan stap 3. Of klik op Opslaan als alles is ingevuld.

Stap 3: Reserveringen opnemen

Wil je deze week reserveringen opnemen? Klik dan op het plusje, vul op dezelfde wijze de uren in en kies het behorende urensoort. Klik op Opslaan als alles is ingevuld.

Stap 4: Vergoedingen declareren

Heb je vergoedingen die gedeclareerd moeten worden? (Bijvoorbeeld kilometervergoeding) Kies dan voor het plusje en klik bovenin aan de rechterkant op Vergoedingen. Klik de vergoeding aan en vul het aantal in. Klik wederom op Opslaan of Opslaan en nieuwe toevoegen als je meerdere vergoedingen wil declareren.

Stap 5: Vergeet niet om op indienen te drukken

Nu heb je alles ingevuld. Vergeet dan niet om onderin op Indienen te drukken. De uren staan hierna klaar om goedgekeurd te worden.

Je bent nu klaar.