Click here to revoke the Cookie consent

Hoe werkt TEAM

In 10 stappen
de ideale baan

Stappen

Ben jij op zoek naar een baan in een bepaalde sector? Wij helpen graag. In de volgende stappen vertellen we hoe wij te werk gaan.

Inschrijven

Op zoek naar een baan met de juiste voorwaarden en zorgvuldige ondersteuning? Schrijf je in! Direct bellen of ons kantoor binnen stappen mag natuurlijk ook.

Wij nemen contact op

Zodra wij de ingevulde gegevens ontvangen hebben nemen wij binnen 24 uur contact op.

Persoonlijk gesprek

We nodigen je eerst uit voor een persoonlijk gesprek. Zo leer jij ons TEAM kennen en ons TEAM jou. Zo kunnen we samen bepalen wat we voor je gaan doen, welke plek het best bij jou past en welk werk je het leukst vindt.

Wij gaan op zoek

Na ons persoonlijk gesprek hebben we elkaar leren kennen en gaan we in overleg met jou op zoek naar die ene baan waar jij blij van wordt.

Match!

We hebben een passende vacature voor je gevonden! We hebben je CV al aan onze klant voorgelegd en die wil graag met je in gesprek.

Voorbereiding

Voordat je een sollicitatiegesprek in gaat is het van belang om je goed voor te bereiden. Bij TEAM Personeel hoef je niets alleen te doen: wij helpen je. Samen gaan we dit gesprek voorbereiden.

Solliciteren

Het sollicitatiegesprek vindt vaak plaats bij de opdrachtgever of op locatie. In overleg met jou en de opdrachtgever bepalen we of jouw TEAM contactpersoon met je meegaat of dat je alleen gaat.

Baan gevonden!

Als jij en de klant een goed gevoel bij het sollicitatiegesprek hebben dan kunnen we overgaan tot het tekenen van het contract. Hiervoor nodigen wij jou bij ons op het kantoor uit. We nemen het contract met je door en nemen hiervoor de tijd. Zo weet je precies waar je voor tekent en kan je vol goede moed aan het werk.

Welkom bij TEAM

Nu ben je een echte TEAMer! Welkom! TEAM Personeel is nu je werkgever. Jij (of de opdrachtgever) levert elke week een urenbriefje bij ons in en wij zorgen ervoor dat jij elke week je salaris krijgt.

Ondersteuning & Begeleiding

Tijdens jouw loopbaan bij TEAM staan wij natuurlijk ieder moment voor je klaar. Je kunt met al jouw vragen en opmerkingen bij ons terecht. Ook verzorgen wij waar nodig scholing, zodat alle TEAMers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en in het bezit zijn van de vereiste certificaten.

Maak 
persoonlijk kennis

The form contains errors