Click here to revoke the Cookie consent

Ontdek jouw toekomst in de bouw: BBL-Opleidingen bij TEAM Personeel

Gepubliceerd op: 16-05-2024

Ontdek jouw toekomst in de bouw: BBL-Opleidingen bij TEAM Personeel

Bij TEAM Personeel geloven we in het ontwikkelen van talent en het creëren van mogelijkheden voor groei en succes. Daarom bieden we verschillende BBL-opleidingen aan voor ambitieuze toekomstig-timmermannen die een carrière in de bouwsector ambiëren. BBL is een afkorting voor "Beroeps Begeleidende Leerweg". In deze onderwijsvorm combineer je werken en leren: je krijgt praktijkervaring bij een erkend leerbedrijf en volgt tegelijkertijd theoretische lessen op school. Onze opleidingen worden gekenmerkt door praktijkgericht leren, waarbij je direct aan de slag gaat in een stimulerende werkomgeving onder begeleiding van ervaren timmerlieden. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen:

1. BBL Timmerman (niveau 2)

De BBL-opleiding Timmerman op niveau 2 is bedoeld voor enthousiaste leerlingen die de basisvaardigheden van het timmervak willen leren. Tijdens deze opleiding krijg je de kans om zowel theoretische kennis als praktische ervaring op te doen. 

Je leert alles over materialen, gereedschappen en technieken die essentieel zijn voor het vak van timmerman. Dit traject biedt een solide basis voor een veelbelovende carrière in de bouw. Tevens is het verplicht om deze opleiding te voltooien voordat je mag beginnen aan niveau 3.

2. BBL Allround Timmerman (niveau 3)

Ben je klaar om je timmervaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is de BBL-opleiding Allround Timmerman op niveau 3 iets voor jou. In dit vervolgtraject bouw je voort op de kennis die je hebt opgedaan tijdens niveau 2 en ontwikkel je je tot een veelzijdige vakman. Je leert complexere timmerwerkzaamheden uitvoeren en krijgt inzicht in projectplanning en leidinggevende taken. Met deze opleiding ben je klaar om uitdagingen in de bouwsector met vertrouwen aan te gaan.

3. BBL Servicemedewerker Gebouwen (niveau 2)

Als je interesse hebt in het onderhoud en de service van gebouwen, dan is de BBL-opleiding Servicemedewerker Gebouwen op niveau 2 iets voor jou. Tijdens dit traject leer je alles over het onderhoud, reparaties en renovaties van gebouwen. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, watertechniek en andere aspecten van gebouwenonderhoud. Deze opleiding biedt een uitstekende start voor een dynamische carrière in de vastgoedsector.

4. BBL Servicemedewerker Gebouwen (niveau 3)

Voor diegenen die streven naar een meer leidinggevende rol binnen het gebouwenonderhoud, bieden we de BBL-opleiding Servicemedewerker Gebouwen op niveau 3 aan. Dit geavanceerde traject bouwt voort op de kennis en vaardigheden van niveau 2 en stelt je in staat om complexere onderhoudsprojecten te leiden.

Klaar om je carrière in de bouwsector te lanceren?

Ontdek meer over onze opleidingen en solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures:

Bij TEAM Personeel staan we klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar succes in de bouw. Klik hier om contact met ons op te nemen.