Click here to revoke the Cookie consent

KRACHT op de juiste plek

ZZP

Zelfstandigen die via TEAM Personeel aan de slag gaan, zijn stuk voor stuk specialisten. Wij vinden het heel belangrijk om onze zzp’ers én opdrachtgevers persoonlijk te kennen en nemen hier dan ook ruim de tijd voor. Zó vinden wij de “kracht op de juiste plek”.

Wij zijn meer dan een betrokken bemiddelaar tussen twee partijen. Wij zijn een kennis- en sparringpartner, zowel voor zzp’er als voor opdrachtgevers: één team met onze TEAMkrachten. Waar nodig springen we bij met onze kennis en vaardigheden.

Ons doel is een goede en vooral lange relatie met onze TEAMkrachten en opdrachtgevers. Dit creëren wij door mee te denken, onze kennis te delen en snel te handelen. Zodat iedereen kan doen wat hij of zij het beste kan, zijn vak!

Specialist in ZZP

Als je via TEAM ZZP aan de slag gaat dan geven wij je niet alleen administratieve ondersteuning en een betaaltermijn waar je op kunt bouwen, we zorgen er ook voor dat je opdrachten krijgt! Wij fungeren als tussenpersoon tussen jou als ZZP’er en aan de andere kant de opdrachtgever. Dit geeft jou veel duidelijkheid en ook vooral zekerheid. Je weet als je via TEAM ZZP aan de slag gaat dat je al je papieren goed op orde hebt en dat je op tijd je betaling kunt verwachten.

Reviews

  • Zzp'er in de bouw (1)

    ZZP

    Carmen

    Studente

    Als stagiaire bij TEAM Personeel heb ik een erg leerzame en leuke tijd door mogen brengen. Ik heb hier alle kneepjes van het vak mogen leren en ontdekken. Het is erg fijn dat er zoveel vertrouwen

Maak persoonlijk
kennis

The form contains errors